baby kurang movement

hi mommy mommy sekalian , sy sudah 33weeks , normal ke baby kurang kick .. atau sangat slow moving ?

1 Balas

kurang or slow time 33w ni normal. sebab dah padat. kurang ruang. tp actually still ada tp sangat slowly jd kne perati betoi2. if kata 2jam lgsung xde pergerakan boleh ke hospital trus ok nanti bila2 boleh join grup ni ok..kat sini boleh tanya or nak beri apa2 info pon boleh..dalam ni ada mereka yg tgh ttc, prgnt, pantang & sedia ada ank. nanti boleh klik link bawah ok https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe