Pernah tak?

Mommy mommy sekalian pernah tak masa dalam 3 bulan pregnant kita yg alahan, selepas 3 bulan pregnant husband kita pulak yg kena alahan. Pernah tak mcm sya? Sy dah 12weeks3days skarang ni husband yg banyak sakit alahan mcm org ngandung, siap mengidam lagi ? kesian je tengok ?

1 Balas

Macam sy suami je yg kena masa awal2 preggy. Sy takde kena langsung. Dia dok la loya2, kerap tido, semua benda jadi malas nak buat. Skrg dah okay sikit.