Insomnia semasa mengandung

Hi mommy mommy sekalian. Ada masalah susah nak tidur tak? Saya 22weeks pregnancy suddenly xdapat tidur masa malam🥲 selalu stay awake smpai jam 2-3am baru dapat tido. Mmg x cukup rehat dan tido sebab pagi pergi kerja. Ada solusi tak supaya dapat tido? Haritu ada bagitau Dr di kk masa check up tapi Dr xcakap apa apa pun. Saya risau akan affect kesihatan diri dan bayi saya kalau berterusan macam ni

1 Balas

nak dpt tidur lena boleh try Essential oil Lavender 🤗 boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/eolavender