Pregnant 13 weeks

mommy-mommy nk tanya.. boleh tak kalau nak makan pucuk ubi cicah air asam.. teringin pulak rasanya ?

3 Balas

Boleh tapi berpada-pada risau angin satu badan Btw sis first mom kan kan tahu tak pasal kuning saya tasneem naturel consultant saya ada jual set newborn tasneem dan lain-lain lagi penjagaan bayi boleh contact whatsapp 0189724257 kak cha

pregnant ni sy makan sume. tp sume sikit2. mknn yg saya kalah...sy x sentuh langsung. mcm nenas,ubi, dll. yg lain sume bedal. sy x mkn bnyk2 pn.

Boleh sis.. kalau risau try sikit dlu..