Puting baby/ pacifier/ teether

Mommy mommy boleh suggestkan tak jenama puting baby/ pacifier/ teether yang terbaik untuk 3months baby? Yang jenis lembut. Baby saya mulut asik nak mengunyah je. Bila sumbat puting taknak pula sampai dah 4 kali tukar puting. Betul ke puting yang warna kuning jenis lembut?

1 Balas

Anak saya pun , tapi dari kecil dia lebih suka jari dari puting getah tu . Masa 2 bulan pun hampir hampir dia tak nak hisap tek sebab dia keliru dengan jari . Maybe dari dalam perut dia dah hisap jari tu yang dia dok suka sangat jari dia . Sampai sekarang ni dah nak 6 bulan pun , kalau bagi puting getah dia suka buat muka tak sedap . Dok kunyah jari tu , tapi dia tak hisap lah sampai jari macam kecut berendam dalam air tu

5y ago

Anak saya lain pulak . Kalau tidur siang kadang dia dah mengantuk saya nak bagi susu bagi tidur cepat dia tak nak . Kita dodoi lah , masa dodoi tu dia dok kunyah lah jari tu sambil membebel , leoas tu baru tidur . Bang[n baru nak menyusu