Bila lagi patut scan?

Hi mommy, last week dah buat details scan. Bila lagi perlu scan eh?

9 Balas

Kalau kk biasa 3@4 kali je scan kalau momy nk tgok baby bleh pg klinik swasta sendiriii scan la byk mana pun nak 😅😅 Biasa lps details scan org buat 4d or 5d nk tgok gender or muka baby. Terpulang pd momy pada bajetnyaaaa..

ada duit lebih,buat dua minggu skali pon xpe. 😂 sbulan skali pon ok. mcm sy masa pregnant kalau rasa nk tengok dia,nk tengok berat, tumbesaran dia,mmg akn direct pergi scan.. takde msalah pon..

Details scan sy buat sekali je. Sy check up bulanan di klinik swasta. Jd setiap kali check up, ada scan

Kalau ada belanja lebih boleh buat 5d scan boleh tengok muka baby . Suggestion 30-34 weeks .

2y ago

Cuba survey sonobee kt FB, tmpt ni slalu buat promo.. bnyk tmpt dia ada.

biasanya growth scan je org buat byk kali..just nak tgk tumbesaran baby,air ketuban..

klau kk last utk scan lgi 36weeks...tpi mommy boleh je nk scan dkt klnik swsta...

details scan cukup sekali je. scan 2D biasa Dr buat sebulan sekali

scan berkala kat kk dan 1x detail scan da cukup sis

Berapa weeks sis

2y ago

Skrg dah 21 weeks