Hamil ketika suntikan depo

Mommy kat sini ada tak and pengalaman hamil ketika suntikan depo? Saya bersalinkan anak sulung saya melalui czer, lepas bersalin memang terus ambik suntikkan depo. Sekarang anak sulung dah setahun. Selalunya even ambik depo pun tiap bulan period datang, tapi sekarang ni tak datang lansung. Saya kerap rasa mual, pening kepala, and kerap muntah. Saya ingat tu effect dari suntikkan depo. Tapi bila saya check UPT, naik dua line terang. Macam mana eh nak cakap dekat Dr yang saya nak stop depo sebab tengah hamil. Takutlah

2 Balas

Last awak suntik Depo tu bila? Next untuk suntik Depo tu x perlu pergi suntik dah. Awak jumpa doktor terus untuk scan baby. Kalau ingat 1st day of last period tu lg elok. Cukup 8 week boleh buka buku pink terus.

Alhamdulillah..pergi jumpa Dr awak..cakap awak dah pregnant..rezeki awak ...papepun semoga dipermudahkan urusan awak ye..amin