normal ke simptom depo ni

Hai mommy, saya ada ambik suntikan depo dah almost setahun jugaklah. Dulu period datang macam biasa sekarang pulak dah 2 bulan xdatang. Tapi kerap kencing saya macam berdarah warna kuning kemerahan and bila nak kencing mesti sakit bahagian ari2 cam tu. Tak cukup tu hari tu datang spoting. Dah check upt tapi negatif. Takut pulak#firstmom #bantusharing

2 Balas

tu bulan simptom depo. tu masalah penyakit lain dah. kencing warna kemerahan kena jumpa doktor. lagi pulak katanya sakit. tu mcm infection ke apa dah. kena segera jumpa doktor

Jumpa doktor ya