Buat buku pink lewat

Nak tanya kat sini ada tak pengalaman buat buku pink agak lewat? Saya on depo sebenarnya, masa sebulan pertama yang tak datang period tu ada check tapi result UPT negatif so saya ingat punca tak datang period tu sebab depo. Tapi masuk kandungan 4 bulan and after next suntikkan tu baru saya rasa yang tu bukan sebab depo sebab perut makin nampak and alahan makin kuat. Erm...macam mana eh nak buat buku kalau lewat macam ni? #seriusnanya #firstmom #bantusharing

2 Balas

Call KK dulu, cakap je pada mereka macamana awak taip dlm ni. Mereka terima je. Tak marah.

pergi je kk..dorg tak marah pun