Baby kecil

Hi mommy, kandungan 33weeks okay ke berat baby 2kg. Saya hb low, so doc kata risiko baby kecil😢😢

27 Balas

2kg normal nnt 35week ke atas bby cepat mmbesar. #13Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms

ok ja...still early lg 33w tu....msih ad sbulan lg nk dptkn berat 2.5kg keats...

sy rs ok je..mcm sy kene bersalin awl 37weeks sbb baby kecik lahir² 2.1kg je..

normal sy anak pertama 2.27 skrg anak dah 10 tahun dah membesar .jgn risau sis

normal sis..bru 33 weeks..kecik dlm prut xpe sis..senang beranak😅😅

Normal.. Saya bersalin 39week.berat 2.9kg jer.. 😊

2kg at 33weeks? Normal dah tu. Nak bersalin baby besar ke?

Ok je sis... Saya masa bersalin 37 week baby 2.8 kg..

For 33w, above 2kg is fine🥰baby grow up fast

ok jer sis...baby sy 2.1kg, sama 33 week