Hai mommy ,

Hi mommy, ingin bertanya sepatutnya usia kandungan saya sudah 9week tapi bila scan tadi doktor cakap usia kandungan dalam 7week macam tu .. Period saya regular .. Bahaya x pada kandungan kalau lari usia 2minggu mcm ni??😣 tapi jantung baby semua okay cuma size nya xsama #firstbaby #ttc4year

1 Balas

Kadang2 waktu subur tak menentu

2y ago

Macam anak 1st dulu, sy period lewat sebulan baru upt positif. Bila scan mmg usia kandungan tak ikut last period. So ikut edd bila scan. In shaa Allah ada rezeki utk awk ye 😁