PREGNANT VS WORK

Hi mommy-ii . Nak tanya , macam saye bekerja di Watson's , saye sekarang baru pregnant 5weeks , kerja saye berdiri sepanjang masa dan ada kena angkat angkat stok , panjat panjat tangga di dalam stor . Kerja mcm saye ni bahaya ke untuk kandungan yg baru 5minggu mcm saye ? Saye risau sbb saye baru pregnant anak pertama dan takde pengalaman .

27 Balas

Bahaya tu. Better inform manager supaya tak bagi awk krja berat.

Kdg ada rahim xkuat Klu selalu angkt bert rsau gugur sis palis2

Kalau boleh bgtau bos..mungkin bos prihatin..

Angkt brg berat bhya sis lgpn kndungn baru lg..

Lgi baik elakkan laa sis angkat2 berat ni ...

Pregnant sebenarnya x blh angkat berat sis

Ofj