Trimester ketiga (Gatal Perut)

Hello mommy diluar sana ada yg berpengalaman macam saya kah skg tgh tunggu hari dan perut saya semakin gatal kadang2 sya semasa tidur tanpa sedar telah tergaru perut saya. Adakah menjadi kesan terhadap bayi saya??

1 Balas

hai mommy, just nk kngsi pngalaman before this saya kene gtal2 yg sgt2 teruk until nak develop eczema, but alhamdulillah my baby okay. saya kne ambik antibiotic, krim steroid, krim streoid + antibiotic and ubt gtal ats prescription dktr sbb cndition truk. siap berair on certain area and nanah. I think your baby is okay. in syaa Allah