badan dgn perut start gatal time malam

Time malam msa tidur, perut dgn badan start gatal sampai ganggu tidur sya.. Ade x any cara and kenapa perut sya rsa gatal?

1 Balas

Sy pun sma sist..sy alaminya masa kdngan masuk 7 bulan..doc bgi ubat utk ubt gatal..alhamdulillah..lpas guna semuanya bransur pulih..

4y ago

Sbaik jmpa sist..byk yg ckp lpas brsalin tu hilang la tu..tpi sy mna la tahan asyik mnggaru tiap malam smpai brkudis..smpai cdra..apa tdaknya kalau makin dgaru mkin sdap..😂😂