Bawah perut gatal2

Hi mommies, normal ke ya perut area bawah pusat tu gatal? Setiap malam gatal2 bila nak tido😭 Kadang2 tergaru jugak, tapi ada masa cepat2 sedar terus gosok2. Gatal yak matt😭 Dah 38minggu, 16/11 ni due. Belum ada tanda2.

3 Balas

Normal.boleh mula pakai cocoa butty krim brand (palmer)..sbb tu nnti lama akan jdi stretch mark..dulu sye gatal bawah2 pusat jugak ingt xgaru xnaik..last naik jugak ..so better pakai krim stretch mark sblm ia wujud 😂

Sy pun asyik gtl gtl tpi area atas pusat. Sy banyakkan bubuh minyak jer. Tp tulah gtl kdg2 sampai mcm pedih2 sikit.

normal