hi mommy semua

mommy dah ready beg hospital ke tuu , anyone boleh bantu saya apa yang kene pack dalam beg hospital tu

3 Balas

paling penting yg kena bawa: dalam beg baby👇 1 set lengkap pakaian baby(untuk discaj) 1 pack pampers baby 1 helai Kain bedung baby, tisu basah dalam beg ibu👇 1 helai tuala, toiletries, pad, 1 pasang pakaian ibu(untuk discaj) charger fon/power bank stokin sweater(optional) xtra beg👇(optional) minuman packet 3 in 1 biskut/roti botol air cawan/thermos air panas yang ni atas pengalaman saya ye bersalin anak 1st n anak ke2 dekat hos gov. sya bersalin mmg dok Lama kt hos. paling Lama 2 minggu. sbb anak saya dua2 lepas bersalin mmg kena tahan wad sbb kuning.

11mo ago

breastfeed kan mmg selalu lapar ahaha pengalaman kakak kakak dulu