nama baby

Mommy boleh share tak nama Baby lelaki # perempuan huruf M & D.. Anak first Muhammad Danish. Second pun nak bagi nama MD juga ?

16 Balas

Mehrimah Diana Maria Durrah Marhamah Dinniyah Muhsinah Darirah Maimunatul duriyyah Banyak lagi.. Nak lagi? 😁

Muhammad Dayyan Danial.. nama anak buah ☺️ Nama abg dia Muhammad Danish

Medina Dania Marissa Dahlia Mia Diana Mikayla Diyana / Dayana Misya Damia

Mateen Danish Musyrif Dhaffa Mikail Darwish Mustaqim Dhiyaurahman

Hi, sy cuba suggest hihi Boy -muhammad dany Girl -mariam dahlia

Muhammad Darwisy Muhammad Daniel Muhammad Dani Muhammad Dayyan

Boy*Muhammad danish Girls*maira danisha

Boy:Marteen Daniel Girl:Marsha Dyana

Muhamad Darwish Marsya Durani