Bersalin awal atau lewat

Hi mommy's... Bole sya tahu. Mommy pregnant pertama kali. Bersalin paling awal berape minggu? Sya skrg dh 32 minggu. Boleh share pengalamam mommy.. sya agak nervous lak sejak masuk trimester ke 3 ni. #ingintahu #firstbaby #firstmom

22 Balas

sy anak sulung 41w bru bsalin🀭..anak no 2 39w,anak no 3 37w..skrg tgh tgu anak no 4 plk nak kluar bp minggu

2y ago

ouh.. agak lewat jgk sis bersalin utk ank pertama. tp alhamdullilah.. semua tu dh selamat.