Susu formula sesuai untuk anak 1 tahun 8 bulan

Hi mommy, anak saya baru 1 tahun 8 bulan , dah 4 hari taknak menyusu . Selalu okay jer . Makan and air putih tak tolak pulak . Boleh tak suggest susu apa lagi nak coba. Sebelom ni lactogrow .

5 Balas

boleh ganti susu dgn mkanan bkhasiat lain. contoh yoghurt, cheese, sayur2 n foods yg tggi calcium. klau dia nak minum air susu kotak pn ok. anak saya pn berhenti susu awal camni. yg penting always sediakan makanan yg tggi calcium.

Hi. Susu bukan lagi keperluan utama untuk umur dia. Mungkin boleh tukar ke susu biasa macam full cream tu ke.

kalo makan dan minum ok..xde hal puan..lg2 susu tu bukan keutamaan dia dah sbb da makan mcm org dewasa kan

Sis ada try susu dumex dugro tk

try susu full cream