Alahan Terukkk

mommy ada tak yg alahan tak boleh nak memasak? masuk je dapur terus rasa mual teruk. selera makan pun terbantut. bila tengok makanan rasa mual sgt sgt. lagilah bila tengok nasi adoi hm kesian husband. dia punya makan pun tak terurus dah skrg hm#firstbaby

22 Balas

same la sye Smpai mk mentua xsuke Sye sbb sye xmasak.. Sye duk Gan mentua.. Sblum ni baik je Gan sye. sbb die tgok sye byk rehat, terus marah2.. tkilan sgt.. sye masuk dapo pun xthan bau goreng2.. selera mkn kurang.. Alhamdulillah somi faham. Suh duk Uma mak Sye je Smpai bersalin.. ade rzki duk Uma sewa. doakan Sye ye😔