Alahan Terukkk

mommy ada tak yg alahan tak boleh nak memasak? masuk je dapur terus rasa mual teruk. selera makan pun terbantut. bila tengok makanan rasa mual sgt sgt. lagilah bila tengok nasi adoi hm kesian husband. dia punya makan pun tak terurus dah skrg hm#firstbaby

22 Balas

Sy masa Awal2 tu ok, msuk 6weeks jd tak lalu masuk dapur.. Nak masak, asyik nk muntah, last last beli jela lauk... Jd malas jaa memanjang, asyik ngntuk... Mkn lalu tpi lps mkn mesti muntah smua balik.. 4 bulan lbih baru okay...