virgin coconut oil

Hi, all mommy... Ada tak mommy yg tengah ambil virgin coconut oil... Sebab dengar kawan cakap bagus dan beli, tapi sekarang risau pulak nak makan. Takut affect Kat baby...

virgin coconut oil
11 Balas

Minyak ni nak kena minum berapa kali ya? Nak minum byk mana..?

5y ago

I pun baru beli... syor drpd kawan... tengah fikir nak makan tak... nanti bawa tunjuk doctor pd appointment 2 minggu lagi.... ikut direction pagi dan sebelum tidur,setiap kali 3 biji