pemakanan virgin coconut oil

Tumpang tanya bila boleh stat makan virgin coconut oil..saya dh 20 week

pemakanan virgin coconut oil
4 Balas

Bila2 saja mommy dah boleh makan. Tapi, saya pernah tengok rancangan Tanyalah doktor bersama Dr Emelda. Dia cakap, sebenarnya minyak kelapa dada boleh membantu memudahkan bersalin tu hanya over claim. sebenarnya, tiada kajian yang membuktikan itu.

2y ago

makan vco insyaAllah ank x kuning..3 prg anak sy semua xde kuning dgn amalkan vco

Baru sembang Gan cousin smlam 😅, dia bgtau msuk 34 bleh makan dah, & sapu dekat kwasan miss v tu utk Lincinkn Bukaan

Bila bila pun boleh makan, tp sbnrnya tkde kajian yg mengatakan VCO membantu permudahkan proses bersalin.

boleh je