virgin coconut oil

Hi, all mommy... Ada tak mommy yg tengah ambil virgin coconut oil... Sebab dengar kawan cakap bagus dan beli, tapi sekarang risau pulak nak makan. Takut affect Kat baby...

virgin coconut oil
11 Balas

Sy amik ms ank 1st dulu.. Ade org ckp klu amik vco, tempat koyak bersalin tu jd lembut sgt n sush ckit la nk jahit.. Tp xpsti la.. Dl ms sy bersalin, doc yg jahit tu xde komen pape lak.. Tp yg psti kulit ank bersih je ms lahir.. Sy amalkn ms pertengahan kehamilan.. Amik jnis capsule tu..

5y ago

Aha..setuju..saya ank ke 3 nak amik rasa nk minta 0ndpt doc juga..sb khmilan..dn klran ke 3 x akan sama dg yg sblm2 ni