virgin coconut oil

Hi, all mommy... Ada tak mommy yg tengah ambil virgin coconut oil... Sebab dengar kawan cakap bagus dan beli, tapi sekarang risau pulak nak makan. Takut affect Kat baby...

virgin coconut oil
11 Balas

Hi I memang consume VCO masa 1st pregnancy... anak lahir rambut lembut dan lebat kulit cantik... ni pregnant kali ke-2 pon amalkan VCO. Mommy lain pon ckp lebih sng nk deliver.

5y ago

tp bukan brand ni. sy ambil brand HPA. yg keluar RADIX tu. 100% VCO