Nursing pad atau Nursing bra

Mommy ada saranan dalam pemilihan? Dari segi jaminan penggunaan dan harganya..

2 Balas

Kalau saya guna nursing pad ni main tampal je. Xpakai bra. Saya tampal kat dalam baju jadi senang kalau baby nak mnyusu. Itu kalau saya kat rumah. Kalau d luar rumah pakai la bra jenis xda span tp nirsing bra. Then, boleh tampal nursing pad tu kat dalam bra. Sebab pandai keluar juga susu ni.

Sy akan guna breast pad msa keluar rmh sja. Tampal kt baju. Nursing bra tu mmg tak guna la. Klu anak asyik mengempeng.