Heartbeat Baby Laju

Mommy ada pengalaman tak heartbeat baby laju sbb apaa? Dah 2 minggu checkup heartbeat baby still laju. Sbb apa je punca?

7 Balas

siapa yg chk tu? awk. sendiri ke? doktor? if doktor yg ckp awk tya kat doktor ok tak kalau heartbt laju.. apa2 soalan awk tya time tu juga dik.. bila kita balik nti rasa x sedap hati je nti. mmg tugas dia org utk explain kat kita.. 😊

Terus bawak pergi hospital ye kalau dapat kesan heartbeat bby laju..Banyak punca kalau heartbeat bby laju Salah 1ny sesak nafas/jangkitan kuman..

Haritu check up 200+ jantung baby dlm perut di sebab kn saya kurang sihat.. Cirit. Birit baby pun terkesan..

yes ade wktu 28/27 week mcm tu dokter kate mybe baby aktif

Mgkin ibu byk pk, xckup rehat, xmakan lg stress

Ada tanya doktor tak sbb apa jadi laju?

bb y kt dlm perut ke bb y dah lahir