Pre❤

Hi Mommy, ad tak yang nak buat prelove baju baby. Saya bersalin bulan 4 tapi satu ap pon tak cari lagi. Rasanyaa klau nak cari yang baru tuu tak mmpu sebab suami sorg je yg keje. Gaji pon cukup² makan je. Saya dah try mntak keje tapi tak terima sbb preg ?

14 Balas

sis beli sikit2.. tngok dekat lazada n shopee... sye pon suami jee yg kerja.. tapi kita dah asingkan dalam rm500 tu untuk beli barang baby.. alhamdulillah baru guna 300 tapi semua dah lengkap nb ni org ckp beli sikit2 jee sbb dia cepat membesar.. cuba laa mne tahu boleh membantu..

Bole search ig or fb yg jual baju bundle baby. FB: MamaDhia IG: @twinklebabybundle, @bajubabyprelove, @ayonlittlebundle, @irspace ... Kt bangi seksyen 7 pn ade kedai bundle nama save n save x silap sy Sy pn beli baju bundle utk buat baju harian. Masih cantik2 lagi wlaypun bundle 😊

semoge rami yg bntu sis ni..kdg xsemua yg mampu bli online or kedi.. ade yg sgup tbal muke minx bju terpkai.. moge kelhran ank sis membuka rzki utk sis sekluarga

5y ago

Aamiin

sy baru je beli baju kt ig ni... prelove.. cantik2 .. dpt 20 pasang utk newborn baru rm45.. cukup la tu.. nk masuk 6 bln dh ni.. mgu don kita beli brg lain pulak...

Dekat carousell banyak puan baju preloved baby murah².. Ada yang jual 5,6 pasang baru berapa belas ringgit.. Cuba la tengok nanti 🌹

Sma sis sy pon tnya kawan2 yg baby dia dh besar.bagi je kat sya,sebab baby ni cepat membesar.Dn x smestinye baju baby smua baru kan.

5y ago

Iya betoi. Igt nak bantu suami. Sbb gaji dia cukup² mkn je. Kdg² ad je tak cukup

Hi sis, boleh follow my fb page @borneo soulsista bundle for baby cloths ya..

5y ago

Contoh baju prelove/bundle

Sis try tgk kt ig dan fb ramai jual baju n brg2 preloved. Jgn lupa basuh dulu ya!

Saya ada a few botol baru xpakai lg. Kalo berminat msj sy yea...

dekat shoppe ada baju baby prelove rm1 sehelai