LIST KEPERLUAN MOMMY & BABY

Mommy abd mommy to be bole komen sikit tak keperluan ni.. mane yg lebih mustahak. Arini mood rajin nak list brg2.. Sources : Asianparent.

LIST KEPERLUAN MOMMY & BABY
25 Balas

nak tnya momy2 pakai pad jnama pe ye..tq🤗🤗

5y ago

😁😁

Barut tu nty ggu tali pusat bby..

5y ago

sediakan beg hospital dulu sis baby -baju siang 3psg baju mlm 3psg -mitten -blanket yg ade hood tu much better kalau tak ada kne sediakan topi baby -baby wipes -pampers -towel baby bath minyak telon/balm

👍👍👍

bedak,lotion tak perlu

5y ago

penting tu sbb nanti baby da start menyusu mmg cpt lapar and hospital ada time2 dia mkn kn..so mmg wajib bwk milo ke biskut2 ke hehe..

tq

Thnk u mummy!

Perlukah tuala Baby?

5y ago

perlu sis . biase pagi bdk bdk pratikal akn dtg tok mndi kn bby2 . dlm NICU pon dorg mndi kn bby pagi . kecuali bby pkai oksigen yg xbole d cabut oksigen bru dorg xmndi kn .

😀😀😀

☺😊😇

Sy pun da bt list. Ade lg yg xbeli. Hehehe. Tgl 4week je lagi.