Tekak berkahak

Hi mommy 2 ada tak mcm sy yg dh 39 week ada masalah tekak berkahak hingga mengganggu pernafasan. Lebih2 lg susah nk bernafaz waktu tidur. Saya tiada batuk @selsema cuma banyak kahak. Dh try minum lemon, madu tp still x hilang. Ada mom yg alami mcm sy tak?

1 Balas

Hi. Saya pun pernah alami, mommy. Pergi klinik nanti klinik akan provide ubat yang bersesuaian. Saya try makan madu memang tk jalan. Makin sarat makin rasa susah nk bernafas bila tidur. At last saya rasa sesak kk bagi ubat nab yang mcm org asthma pakai tu. Membantu juga tapi nak guna tu kena prescrib doc ya.