detail scan

Hi mommiest out there..?? Saya nk tnye..perlu ke kita buat detail scan..utk ape??saya bru scan 2d pada usia kandungan 18minggu..n sekarang usia kandungan 21minggu..bila masa terbaik utk saya buat detail scan?

15 Balas

Dah boleh buat tu..dlm seawal 18 week ke 24 week..tp kdg2 ikot klinik jugak, better tye klinik yg nk buat scan tu dlu.sbb ape yg sy tau, kalau dh besar, susah nak nampak sbb sume dh matang..ni yg sy tau la..