Scan detail baby

Hai ibu2 Siapa pernah buat scan detail baby? Kandungan brpa bulan bagus utk buat scan detail? Boleh mkan ker,sblm scan? Atau mcm mna?

5 Balas

saya buat detail scan masa 20 weeks. alhmdulillah semua okey sis. Kalau ada rezeki baik buat sis. boleh tahu perkembangan baby

Ikot klinik sis.. Ade yg uat detail scan seawal 19week till 26week..

Boleh je makan..make sure sebelum scan tu jangan kencing dulu, pundi kencing kasi full nnt senang nak scan

18weeks - 24weeks waktu plg sesuai buat detail scan. Blh je mkn xd mslh pn.

Boleh je makan n minum sbelum detail scan.. Sy buat masa kandungan 23 weeks:))