Perut menurun ke bawah

Hi mommies..sy preggy dh 22mggu (5bln 2mggu) tp perut rsa ke bawah sgt..mcm dh dkt due dh..nk tnya, blh x ngurut utk angkat skit perut ke ats..lps solat rsa mcm dok riba baby dh ? just tnya pndpt..tq

2 Balas

Xperlu..mmg ada sesetengah org jenis perut nmpk mcm turun..kwn sy dr awal nmpk baby bump smpai bersalin mmg perutnya kebawah & ada gap besar antara breast dgn perut.. sy plak jenis perut tggi smpai senak nk duduk tgak pn x selesa..

5y ago

Tq sis..ni ank ke3 dh..br rsa..msa ank 1st & 2nd xrsa cmni pn

Tak perlu