Petua untuk perbanyakkan air ketuban

Hi mommies. Sy nak tnya ada tak sape2 tau petua nak perbanyakkan air ketuban.. Sy skrang 36w tp air ketuban 7.0 je..bby pulak berat 2.8kg😰.. Doc bg tarikh seminggu utk repeat scan.. Kalo air ketuban still sedikit.. Dok cakap kena induce haritu jugak. Sis is berdeborr sudahhh 😫

1 Balas

Bykkan minum air kosong.. Doktor pernah bgthu saya.. Air ketuban kurang sbb baby kurang kencing.. Bila baby kurang kencing maknanya ibu kurang minum air.. Bykkan minum air, makan buah2 mcm tembikai..