???????????

Hi mommiesss,mommies dpt tahu mommies kluar brown spotting or light spotting bila ye?hari ke brapa sblum priod sptutnya??

8 Balas

spotting tak semestinya pregnant or implantation or tak semestinya miscarriage. apa2 semua kena scan and consult doc . boleh dgr experience org tapi jgn kita diagnosed diri sendiri tau sis. apa2 better cek. mcm sy pernah miscarriage. spotting msa week 7. bila 10 week mkin bnyk darah. pregnancy kali ni. sy spotting brownish and pinkish dalam 2 hari tapi bukan berterusan 5 hari sebelum due period. masa 5w-7w spotting kerap and sy bedrest an on duphaston alhamdulilah baby ok now dah 13w.

Im 35w now tak prnah pun experience spotting. Previous pregnancy saya prnah spotting ended up gugur, this time xde spotting and Alhamdulillah skrng tunggu masa bersalin je ni.

Saya dah masuk 8m & Alhamdulillah tak pernah spotting. Anak 1st pun tak pernah spotting. 2 other pregnancies ada spotting 4w 5w but both tak survive

Hahah soalan mcm spotting tu wajib je UTK stiap prgnncy..x smua org akn mngalami spotting mse prgnt..

Hi mom 👋 Saya tak pernah mengalami spotting before period or spotting during pregnancy.

7mo ago

Yup normal

spotting apa sis? tak ada waktu yang sepatutnya turun spotting, pregnant atau tak.

sye tgh spotting. 2 hari dah. 3 weeks pregnancy

apa2 jumpa doktor