Preclampsia 34weeks

Hi mommiesss sy just nak kongsi pngalaman smalam dtg checkup kt hospital untuk 34weeks, tau2 dr detect ada preclampsia lpastu kena warded terus untuk proceed czer 😭 kita pnya nervous jngn ckp lah sbb tkde buat apa2 prsiapan lagi mmng kelam kabut lah husband blk packing baju.. smalam dah ccuk dexa 1dose n dr pantau bp.. semoga ada perubahan hari ni n dr boleh bagi balik dulu🥲 aminnnn

2 Balas

Dia akan monitor BP, kalau tk turun juga mmg kena delivery

Maaf nak tanya, mcm manaa diorg blh detect preeclampsia yaa ?

8mo ago

And berat badan naik mendadak lpastu kaki bngkak sngt