Esk 36weeks

Esk g check up kt hsptl... sbb sblm ni warded 34weeks bby besar n air ketuban bnyk.. n bru dpt taw ade GDM dh ujg2 prgnt ni.. terus kena insulin... esk check up.. scan berat bby.. esk jgk doc buat kputusan smada czer or normal.. selalu terus kena warded ke mcm mne? ade ibu2 pengalaman mcm sya? Boleh share. Tq

1 Balas

kakak sy ari tu gdm and on insulin jgk..tp x terus warded..doc bagi tarikh utk masuk wad dan jgk tarikh utk operate..kakak sy tgi gdm so,mmg kne operate..klu gdm low,blh beranak normal je..