PASANG IMPLANON DI HOSPITAL KERAJAAN.

Hi mommies saya nk tanye !! Kos anggaran pasang implanon di hospital kerajaan berapa ye ?! Sbb nak bajet siap-siap kos bersalin dgn kos implanon🥹. #ingintahu #firstmom

1 Balas

X de sis. Implanon x de pasang kt hospital kerajaan. Nk pasang implanon kena pergi klinik swasta. Area KL, implanon nie pasang rm800 for 3 years.

10mo ago

Ouh ye ke.. Beruntungnye la awak. Biasa x pernah dgr KK @ hospital kerajaan pasang implanon.