Kos bersalin di hospital kerajaan ?

Hai korang , ada yg tahu tak kos bersalin normal atau pun czer d hospital kerajaan untuk warga asing ? Due dah dekat risau kewangan tak cukup , skrng sy kandung anak kedua dan kena bersalin kt hospital juga sebab anak pertama bersalin secara czer ( sy tak tahu kos bersalin skrg sbb time anak pertama sy ni sy kenak covid so tiada di kenakan bayaran apapun ) #bantujawab #SeriusTanya nak sedia sblum serah diri

1 Balas

sis boleh try search di google. rasanya di website hospital ada. cuma risau dia lama tak update je lah. paling baik sebenarnya sis call je terus pihak hospital tanya.