JANIN

Hi, mommies..sorry gambar agak sensitif tapi sy nak tanya ini janin ke?

JANIN
14 Balas

Allahu.. janin ni.. saya punya dulu keguguran janin dalam kantung lagi.. tapi x keluar sekali uri.. sampai kat hospital baru uri terkeluar sendiri..

emm ni sisa kantung. tak nampak janin. maybe ada lagi. kena g hospital so dia boleh check ada lagi tak sisa and janin. salam takziah sis.

Kna g hospital dan bawa ni skali sis isi dlm bekas. Nanti doc akan pastikan and cek sama ada rahim dah bersih atau ada sisa lagi.

Kantung ni sis.. pegi emergency utk doktor scan, bagi konfem kalau betul2 complete miscarriage.. salam takziah sis..

g emergncy trus sis..nti diorg akn scan rahim smla utk pastikan msh bersisa atau dah kosong...

Pergi Emergency. Dr akan buat apa yg patut. Jangan lupa bawa ni sekali

allahu , g hosp sis kecemasan terus bgytau turun darah

X sanggup la nk tengok...kesian sgt..😢😢

Allahu,mcm janin..sakit tak?pg hosptl cpt k

Janin tu nampak perut dia 😥