rasa breast sebelah lagi besar

hi mommies. sorry kalau topik agak sensitif. nak tanya normal ke kalau kita rasa breast sebelah je besar? #pleasehelp #firstmom

3 Balas

mmg breast kita normal besar sblh melainkan ada tanda² yg abnormal mcm tanda ke arah breast cancer. kalau xsama sikit² tu biasa. kaki kita pun sblh² ada lari saiz sikit

breast sy skg pun tak sma size sjk start bby breastfeeding. kena lg bby suka hisap sblh jaa sbb sblh tak timbul puting jd dia biasa hisap sblh jaa lg. smpai skg tak sma size😅

2y ago

sy pon kdg2 besar belah kanan. padahal baby isap dua2 belah. so kdg2 sy pam bg dua2 kosong. nnt dia normal balik. tp lama2 jadi balik knan lagi besar 😅

Sis dah start menyusu baby ke? Biasanya breast yg baby suka hisap tu saiz lagi besar ☺️

2y ago

belum sis, saya tengah pregnant 20 weeks