Berat Badan

Hi all mommies..selamat Tahun baru semuanya. Nak tanya pendapat.. Berat badan boleh mempengaruhai ke kalau TTC? Sbb saya kurus.. Adakah itu salah satu faktor yg menyukarkan kehamilan? Boleh share tips or any advice? Thanks ❤️

1 Balas

Kalo kurus tp bmi ok xde masalah pon. Tp ramai je yg under weight tp still boleh prgnt mcm biasa. Kalo da kawen tempoh 2 taon ke ats btter buat cek up suami isteri. Kot isteri xde mslh tp mslh pada suami. Pon punca xlekat

4y ago

Ok sis. Thanks for the info.