Breastfeeding

Hi mommies , boleh share tips untuk meriahkan susu badan ? Or any brand milk booster yang recommended ? Thank you in advance mommies 🙏🏻#firstmom #advice #SeriusTanya #bantusharing

6 Balas

sy ambil milk boaster dari youbaby sis, sedap rasa dia .. alhamdulillah meriah susu badan sehari ambil 2sachet, anak sy df jdi sy xthu bertambah x susu badan, sy cuba2 pump dua belah dpt 9oz+- .. boleh try dulu beli yg sikit, byk pakej dia .. try tgk kt tt

1d ago

Betul , kita ikhtiar . Selebihnya berserah kat Dia . Yang penting usaha kita untuk meriahkan susu badan . Ya ada je tak ambik apa2 tapi susu meriah . Rezeki masing2 . Macam anak buah saya , setiap 2 jam kena pump . Doakan saya dapat fully bf anak ya 🤲🏻

minum air longan yg dlm kotak tu , mkn roti jagung gardinier , banyakkan minum air kosong , jgn stress & mkn je makanan apa yg awk suka jgn terlalu berpantang insyaAllah susu badan meriah xperlu keluar modal bnyk2 nk meriahkan susu

sis g farmasi cakp nak beli pil tambah susu badan if dh rasa bengkak susu banyak sis stop makan ubat tu . inshaAllah meriah susu..

Haritu minum mama choice susu pekat elok rasa pun sedap harga mampu milik, tp kena juga jaga makan, jgn stress, minum air byk.

1d ago

Ada baca review juga . Macam menarik , sekarang try calla mom milk . Habiskan yang ni dulu baru try yang lain . Mungkin saya kena banyak kan lagi ambil air putih . Kalau bab makan tu mungkin la , selalu terlewat makan and faktor stress pun ya juga , anak dah start tak boleh jauh 🥹

nufiya lactation jelly.

2d ago

Ada yang kata ni bagus , harga keras sikit la .