Scar silicon cover czer

Hi mommies... Selalu klo luka czer tu cover dengan benda ni ok x? Ada trusted brand x? Boleh share xpengalaman? Berapa lama kena tukar? Susah xnak guna? Tq

Scar silicon cover czer
1 Balas

sy kurang psti ttg ni..sbb tak penah guna..mcm sy lepas bersalin czer parut pd perut dia jd garis lurus shj.tak nmpak kesan mcm kena czer tanpa perlu guna scar sheets unless kalau scar jnis jika kesan operation jnis timbol keloid scar yg tu perlu pakai scar sheets ada certain org akn amik injection tuk hilangkannya.pape kena consult doc first jika ada alami keloid scar tuk sebarang apa2 treatment..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

1y ago

Ohh.. ni bukan pkai utk mandi n wkt bengkung ke sis? Sy bc dlm group fb, ada yg suggest.. supaya mandi xkena air... nanti luka lambat sembuh 🥲🥲 sy pn blindly jela check out dr shopee.....