Tak suka family sendiri

Hi mommies,saya saja nak luahkan perasaan. saya 38 weeks sudah. Hari tu masuk wad atas sebab nadi tinggi. And unexpected things happens, di mana adik beradik bg tekanan. 'X menyesal ke mnyusahkan mak ? Tak reti minta maaf dgn mak ke? Saya baru masuk wad sebab nadi tinggi, dorg dh lontarkan kata² mcm tu. Belum lg saya nak bersalin atau berpantang. Ada sesiapa mcm nie juga?

1 Balas

tak faham, sis susahkan sebab apa pula? apa kena mengena dgn sis masuk hosp? awak duduk dengan mak awak ke skrg?

1y ago

ohhh faham. hm susah sis dgn mulut orang lagi2 kalau yg buat tu adik beradik, rasa kecewa sgt. sabar tau. kalau mak sis okay, takpe la. buat hal sendiri. biar je diorang tu.