Susah bersalin

Betul ke kita susah bersalin sebab tak minta maaf dri mak mertua?? sbb mak mertua kata sy mcm tu. Rasa down. Tak minta pun nak bersalin ceaser. 😢

1 Balas

Takdelah. Czer ni terjadi sebab ada complication pada baby / ibu. Ketinggian pon boleh effect sama ada bersalin normal atau czer. Takde kaitan dengan dosa. Orang yang bersalin normal pon ada dosa. Semua orang ada dosa. Kakak sedara saya tak mintak maaf dekat mak dia, bersalin normal jugak😅 Tapi seeloknya mintak maaf, sebab bila bersalin ni ibarat kita pergi berjuang. Pergi bernyawa, pulang belum tentu bernyawa. Fikir positive ye sis, yang penting dah selamat bersalin

3y ago

Betul tu, sy terasa sgt.