wad

Salam ibu2 semua..nak tanya..sy dh dpt tarikh masuk wad kalau baby tak nak keluar lg..kena bersalin paksa..skrg baru 34minggu..memang kena masuk wad ikot masa yg dorg bg tu ke?..tak blh masuk lambat ke??.. Berdebar2 rasanye.. #36w #twin

wad
2 Balas

Puan dalam kategori berisiko sebab pregnant twin kan? Elok patuh dengan nasihat doktor dan mungkin risiko tinggi. Boleh follow fb sy: Fadzielah Ayub, Pembimbing Rakan Penyusuan Anda Malaysian Breastfeeding Peer Counselor #Breastfeeding_FA #mbfpca

4y ago

Iye..terima kasih..

Wslm..aah kena ikut tarikh yg dorg bg ..sy due 22/7 tp 28/7 bru masuk wad ..sbb xde tanda² lg

4y ago

Kena ikut apa yg dorg suruh sis ..kang nanti kena marh lg lh . Hihi