10 week baru boleh scan

Hi mommies..saya mahu tanya,ada ke kk kat tempat mommies semua 10week baru boleh scan n buka buku pink?? Saya risau sbb ni first time sy hamil..so sy tak tahu sgt mcm mna..

1 Balas

Skrg ni scan kena buat di klinik swasta. Dah confirm ada janin & heartbeat baru blh buka buku. Nanti wktu buka buku nurse kk akn minta gmbr scan. Sbb kk tak selalu scan ibu awal2 ni, kcuali awk ada mslh dgn kehamilan sblm ni.

2y ago

Nti blh pergi check semula, ckp nk tgk janin & heartbeat. 10w should be nmpk dh.