sayaa dah rasa dari start 2nd trimester lagii . tapi masa 2nd trimester tak kerap sangat sakit . dahh 3rd trimester nii selaluu jugaa lahh sakitt . bilaa dahh baring , nak tukar posisi tuu , macam nak menangis rasanya . sakit 😑😑

2y ago

So skrg dah ok ke ?

Dlm kehamilan 31 wk ni lh sye banyak sgt yg terase sakit sgt cm tulang bokong n bagian paha salu kejang ketika tgh tdo

Sama sekarang tgh alami baru 2nd trims time tido nak beralih posisi Allah sakit betul

sy tgh alami...awal pregnnt lg berasa skit

👍🏻👍🏻👍🏻

👍👍❤

👌