Obimin

Mommiess. Sy baru je 5 weeks pregnant. Tp excited punya pasal, beli obimin. Lepas 2 kali mkn br google rupanya skrg kne mkn acid folic shj. Obimin kne mkn lps 3bulan. Boleh ke sy nk habiskn obimin yg dah beli ni ? Mcm mbazir pulak tak mkn.

25 Balas

Sy baru masuk 8 minggu. Ms tahu pregnant tu doktor bg acid folic. Ms tu kandungan baru 6 minggu. Hari ni pegi bukak buku pink doktor bagi obimin. Dia suruh habiskan acid folic dan continue makan obimin.